ZAMBETE PE SCHIURI I

Povestea evenimentului s-a nascut din dorinta de a ajuta la integrarea in societate a copiilor cu nevoi speciale si de a contribui la dezvoltarea sistemului de protectie a copiilor abandonati.

 

Evenimentul, tip tabara, se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani, proaspat adoptati si copiilor cu dizabilitati intelectuale, precum Sindrom Down, Autism, ADHD, Retard MIntal sau Tulburari socio-emotionale.

 

Pe lângă zâmbetele pe schiuri, pe care noi încercăm să le oferim, copiii au parte și de drumeții, săniuș, jocuri motrice, seri tematice, ateliere de creație și multe alte activități, prin care ei pot să creeze legături cu cei din jurul lor și să le întărească pe cele deja existente.Copiii au ca invitați speciali pe nelipsiții artisti de la Școala de Circ, barmanii de la ProBarShaker care intretin atmosfera cu coctailuri non alcoolice pentru copii, Teatrul Portabil și echipa Salvamont împreuna cu cainele de salvare montana Verni, aceștia din urma luand parte la toate activitățile lor.

Cu mult vointa si noroc, cu voluntari care au avut același nobil scop, cu ajutorul sponsorilor și al susținătorilor, am reușit să facem pana acum două ediții pline de zâmbete. Cu o echipă și mai complexă, dorim să aducem și mai multe zâmbete  pe fețele copiilor și, în același timp, fericire în sufletul părinților care se vor bucura de ediția a III-a a Taberei “Zâmbete pe schiuri” din 2017.

Zambete pe schiuri MMX

Fiind un eveniment deosebit la acest moment in tara noastra, si nu doar, stiri despre aceste prime edititii de succes au fost preluate si in Mass-media.

      Prezi